Kopshtar (ndihmës)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Sursee, Zvicër
Data e skadimit 30 Dec 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #2832
Data e publikimit 10 Nov 2018 - 10:46
STELLENTREFF
Adresa Stellentreff Winterthur AG, Vanessa Bernardo , Merkurstrasse 25 ,8400 Winterthur
Emaili STELLENTREFF Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.stellentreff.ch
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Stellentreff kërkon punëtor si ndihmës kopshtar në Sursee të Zvicres

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirëmbajtja e kopshteve dhe zonave të gjelbra
  • Modifikimet dhe krijimi i kopshteve të reja
  • Ndërtimi i mureve, rrugicave dhe pushimoreve
Eksperiencat
  • Shkollimi apo përvojë pune si kopshtar
  • Përvojë disavjeçare
Kjo ofertë ka 54 aplikues dhe është shikuar 6,149 herë

#Marketing