Banakier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Orléans, ON, Kanada
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Restaurant
ID e punës #9689
Data e publikimit 19 Nov 2019 - 11:15
Starbucks
Adresa 1615 Orléans Blvd, Orléans, ON K1C 7E2, Canada
Emaili Starbucks Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Aftësia për të krijuar një lidhje të mirë me klientët tanë - duke bërë një ndryshim në ditët e tyre duke zbuluar dhe përgjigjur nevojave të klientit përmes një komunikimi të qartë dhe të këndshëm.
  • Gatishmëria për të mësuar - duke përdorur një përzierje të të mësuarit në internet, trajnimin në klasë dhe mësimet tuaja do të mësoni se si të përgatisni ushqim dhe pije në receta standarde ose të personalizuara për klientët, përfshirë ndryshimet e recetave të tilla si temperatura, sasia e përbërësve ose përbërësit e zëvendësuar.
  • Disponueshmëria për të punuar me orar fleksibil që mund të përfshijnë mëngjeset e hershme, mbrëmjet, fundjavat, netët dhe pushimet.
  • I hapur për të bërë punën dhe për të ndihmuar ekipin tuaj në një mjedis dinamik të shitjes me pakicë.
  • SHENIM: Nuk kërkohet përvojë e mëparshme
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 214 herë