Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bahnhofstrasse 2-3, 4563 Gerlafingen, Switzerland, Zvicër
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Dëgjim Demonstrimi Inkurajim Mbajtja e Takimeve Mbështetje teknike Mirëmbajtje
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4175
Data e publikimit 12 Jan 2019 - 14:15
Stahl Gerlafingen AG
Adresa Postfach, CH-4563 Gerlafingen, Schweiz
Emaili Stahl Gerlafingen AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirëmbajtja, inspektimi dhe zgjidhja e problemeve të objekteve dhe pajisjeve të prodhimit
  • Sigurimi i disponueshmërisë së objekteve prodhuese
  • Rinovimet dhe optimizimi i impiantit
  • Punë e përgjithshme e instalimit tek klientët
  • Mirëmbajtja parandaluese dhe optimizimi i objekteve
  • Instalimet industriale
  • Matja dhe testimi
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 379 herë

#Marketing