Automekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Alberta, Kanada
Data e skadimit 30 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përfshirja Përgaditje Përgjegjshmëri
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #6442
Data e publikimit 21 May 2019 - 11:00
ST. ALBERT TUNE UP
Adresa 452 St. Albert Trail St. Albert, Alberta
Emaili ST. ALBERT TUNE UP Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Rregulloni, riparoni dhe zëvendësoni pjesët mekanike në vetura
  • Performoni shërbime mirëmbajtjëse
  • Rishikoni porositë e punës dhe t’i diskutoni ato me mbikqyrësit
  • Inspektoni funksionimin e motorit
  • Testoni veturat pas riparimit
Eksperiencat
  • Kandidati ideal duhet të ketë njohuri të rrjedhshme të gjuhës angleze dhe duhet të jetë i certifikuar si mekanik. 
  • Krahas këtyre kritereve ju duhet të keni të përfunduar së paku shkollën e mesme dhe duhet të keni përvojë paraprake pune 
  • Duhet të jeni në gjendje të përdorni mjetet e punës dhe të keni veshjet tuaja të sigurisë.
  • Kandidati ideal duhet të ketë patent shoferin dhe të jetë i orientuar në detaje.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 137 herë

#Marketing