Menaxher / përgjegjës kantieri, ndërtim i ulët

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 14 Jun 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #2833
Data e publikimit 13 Jan 2018 - 16:00
SSS Energietechnik und Netzservice GmbH
Adresa Zu den Eichen 1 09661 Hainichen
Emaili SSS Energietechnik und Netzservice GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.sss-ens.de
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ju ofrojmë shkollim/trajnim të mëtejmë dhe punë afatgjate, kolegjium kompetent dhe të motivuar.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përvojë pune si udhëheqës në ndërtim të ulët apo të ngjashme
  • Përvojë punë në rrafshimin e sipërfaqeve
  • Drejtimi i Bagerit deri 7,5 t
  • Patentë shoferi CE
Eksperiencat

Shkollim/trajnim të mëtejmë dhe punë afatgjate, kolegjium kompetent dhe të motivuar.

Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 1,263 herë

#Marketing