UI/UX & Web Designer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 17 Mar 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #3145
Data e publikimit 10 Mar 2018 - 08:30
Spinp Agency
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

I/UX & WEB DESIGNER
Kontratë të Rregullt


SPINP Agency
 shpallë konkurs për 1 vend të lirë të punës për, UI/UX & Web Designer, me kontratë të rregullt të punës.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Të bëni zgjidhje moderne për web design,
  • Të përmbushni njohuri të mira (obligative) në: Adobe Photoshop, Ilustrator, si dhe njohuritë me After effect, indesign, etj. janë përparsi për kandidatët,
  • Të keni dhe tregoni kreativitet në dizajne,
  • Të bëni dizajn të brendeve, etj.


Ne ju ofrojmë:

  • Kontratë të rregullt të punës menjëher pasi të filloj punën,
  • Projekte shumë interesante,
  • Kushte të mira të punës si dhe orar të pershtatshëm të punës,
  • Një ambient modern pune si dhe teknologjinë më të avancuar,
  • Një ekip të motivuar me kulturë pune dhe një hapsirë shumë të gjerë për idetë tuaja,

Të gjithë të interesuarit duhet të dergojnë CV-në, së bashku me disa nga punët/projektet e përfunduara, në emailin:
[email protected] , duke cekur pozitën për të cilën po aplikoni në subjekt të emailit (Obligative).
Të gjithë kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen dhe ftohen për intervistë!  

#Marketing