Betonues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Montbauer, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #8735
Data e publikimit 8 Oct 2019 - 16:15
SPIE Nuhn GmbH
Adresa Worms, Deutschland
Emaili SPIE Nuhn GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Betonim në pjesën e themelimit të objekteve
  • Montim i çelikut në fushën e tensionit të lartë
Eksperiencat
  • Përvojë pune tre vjeçare në betonim
  • Bashkëpunues me ekipin e punës
  • I gatshëm për punë edhe në fundjavë (me kompenzim)
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 768 herë

#Marketing