Betonues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Montbauer, Gjermani
Data e skadimit 30 Apr 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #10197
Data e publikimit 4 Jan 2020 - 20:00
SPIE Hartmann GmbH
Adresa Hamburg, Germany
Emaili SPIE Hartmann GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Betonim në pjesën e themelimit të objekteve
  • Montim I çelikut në fushën e tensionit të lartë
Eksperiencat
  • Përvojë pune tre vjeçare në betonim
  • Bashkëpunues me ekipin e punës
  • I gatshëm për punë edhe në fundjavë (me kompenzim)
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 275 herë

#Marketing