Arkatare X4

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ferizaj, Kosovë
Data e skadimit 22 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgaditje Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Shitje
ID e punës #9514
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 10:30
SPAR KOSOVA J.S.C
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirëpret dhe komunikon me klientët me etikë të lartë profesionale;
  • Siguron që të gjitha produktet janë skanuar në mënyrë korrekte;
  • Kontrollon çdo produkt që kalon mbi arkë;
  • Kujdeset për gjendjen e cash-it në arkë;
  • Mirëmban në rregull ambjentin e punës duke e pajisur me furnizimet e nevojshme, etj.