Kuzhinier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Switzerland, Zvicër
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Kujdesshmëri Mirëmbajtje Organizativ Punë ekipore Saktësi
Kategoria Ushqim
ID e punës #7134
Data e publikimit 28 Jun 2019 - 14:30
SORELL HOTELS
Adresa Switzerland
Emaili SORELL HOTELS Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Te beni pergatitjen e pjatave per sherbim per klientet e hotelit
  • Te siguroheni per pastertine e eneve
  • Do te punoni 5 dite te javes,me nderrime
Eksperiencat
  • Te keni pasion gatimin
  • Te keni pasterti maksimale
  • Te jeni vetudheheqes dhe i shkathte
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 313 herë

#Marketing