Bukëpjekës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Dieppe, NB, Kanada
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #9456
Data e publikimit 5 Nov 2019 - 11:45
Sobeys
Adresa 501 Rue Regis, Dieppe, NB E1A 1Y2, Canada
Emaili Sobeys Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ofroni shërbim ndaj klientit për të përmbushur nevojat e klientit.
  • Mbajeni zonën e punës të pastër dhe të prezantueshme.
  • Kryeni ekzekutimin e programit dhe tregtimin e produktit.
  • Trajtoni dhe përgatitni produkte të furrës.
  • Rritni shitjet e dyqanit duke promovuar në mënyrë aktive produktet.
Eksperiencat
  • Njohuri të gjuhës angleze.
  • Aftësi të mira komunikimi.
  • Diplomë e shkollës së mesme.
  • Përvojë pune të paktën 1 vjeçare.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 131 herë

#Marketing