Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Nordanstig, Suedi
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #7860
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 09:00
SMP Parts AB
Adresa Nordanstig
Emaili SMP Parts AB Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Puna në grupe dhe individuale.
  • Qëndrimi pozitiv.
  • Përgatitni detyrat sipas vizatimit të dizajnit.
  • Saldimi me procesione MIG / MAG.
  • Sigurimi i cilësisë së prodhimit të produktit në mënyrë të vazhdueshme.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 94 herë

#Marketing