Agjente të Shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 7 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #3965
Data e publikimit 21 Nov 2018 - 22:39
Smartshop
Adresa Kosove
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Smartshop operon në tregun Kosovarë që nga viti 2002 me qellim të plasimit të produkteve dhe markave botërore për konsumatorët Kosovar.

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit te kompanise tone, aplikoni menjehere duke derguar aplikacionin dhe CV-ne tuaj adresen [email protected]

Kemi nevoje per 4 Agjente Shitjeje.

#Marketing