Zdrukthëtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Munich, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore
Kategoria Zdrukthëtar
ID e punës #6890
Data e publikimit 11 Jun 2019 - 19:30
Skuteviken Personell
Adresa Hamburg
Emaili Skuteviken Personell Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Së paku 3 vite përvojë pune në këtë fushë. Kërkohet çertifikim si zdrukthëtar
  • Të posedoni veglat tuaja të punës
  • Të jeni i aftë të lexoni skicimet inxhinierike
  • Të keni aftësi ndërpersonale dhe të jeni i aftë të kontriboni në mjedisin e punës
  • Aftësi për të zbatuar procedurat
  • Njohja e rrjedhshme e gjuhës gjermane
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 98 herë

#Marketing