Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 19 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #3642
Data e publikimit 30 Nov 2018 - 12:30
SIKORA
Adresa Bruchweide 2 28307 Bremen, Germany
Emaili SIKORA Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://sikora.net/en/company/downloads/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Asambleja, rregullimi dhe instalimi i pajisjeve mekanike dhe elektronike
  • Funksionimi i pajisjeve bazuar në skematikë dhe vizatime
  • Riparimet dhe modifikimet
  • Krijimi i dokumentacionit të testimit
Eksperiencat
  • Trajnim i përfunduar në fushën e mekanikës
  • Njohuri të shëndoshë në montimin e komponentëve mekanikë
  • Një kuptim i shpejtë, mënyra sistematike e punës, si dhe angazhimi i lartë dhe ndërgjegjësimi i cilësisë, shpirti i ekipit dhe besueshmëria
  • Njohuri të mekanikës
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 1,125 herë

#Marketing