Zdrukthëtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Prodhim
ID e punës #8784
Data e publikimit 9 Oct 2019 - 14:30
SIGA Services AG
Adresa Remo Weingartner, HR Management Rütmattstrasse 7, CH-6017 Ruswil
Emaili SIGA Services AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Duhet të jeni në gjendje që të përfundoni detyra të ndryshme që lidhen me përpunimin e drurit në punëtorinë tonë dhe të performoni punën në bazë të planeve tona.
  • Ju duhet të jeni i gatshëm të punoni në ekip dhe në mënyrë të pavarur.
  • Duhet të jeni i gatshëm që të performoni poashtu edhe punë montuese.
Eksperiencat
  • Trajnimi i përfunduar si zdrukthëtar apo ndonjë degë tjetër e ngjashme
  • Disa vitë përvojë pune në këtë fushë
  • Ndonjë trajnim tjetër i specializuar në këtë degë do të ishte avantazh
  • I pavarur dhe i vetëpërgjegjshëm
  • I aftë të trajtoni materiale cilësore
  • I besueshëm dhe i aftë të punojë në ekip
  • Posedimi i patent shoferit
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 177 herë

#Marketing