Menaxher/e shitje

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 16 Mar 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3121
Data e publikimit 7 Mar 2018 - 13:00
Sidi Group
Adresa Rruga "Hoxha Tahsim", 62/2, Tiranë, Shqipëri
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania "Sidi Group" kërkon punëtorë në detyrën: Menaxher/e shitje për territorin e Kosovës

Eksperiencat
  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë ( preferohet Gjuhë të huaja, dega Anglisht)
  • Aftësi të mira menaxhimi dhe organizimi.
  • Eksperiencë në fushën e shitjes ose mësimdhënies së gjuhëve të huaja.
  • Mosha e preferuar 25-35 vjec.
  • Leje drejtim automjeti.

 

Aplikantët të dërgojnë CV me email [email protected]

#Marketing