Dizjner Grafik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 14 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analizë Artistik / Kreativ
Kategoria Administratë
ID e punës #4979
Data e publikimit 14 Mar 2019 - 08:45
Shtypshkronja Blendi
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Dizjner Grafik
    • Të ketë njohuri në programe të dizajnimit si Adobe dhe Corel
  • Dizajner (punëkryes) për makina CTP për zhvillimin e pllakave;
  • Punëtor që ka përvojë fushën e printimit digjital si: Plloter, Laser dhe CNC;

#Marketing