Asistente Ne Administrate

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fushë Kosovë, Kosovë
Data e skadimit 18 Oct 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Mirëmbajtje Përgjegjshmëri Planifikim Saktësi
Kategoria Administratë
ID e punës #8097
Data e publikimit 19 Sep 2019 - 12:00
Shtëpia e Mobileve “MOBIN“
Adresa Fushe-Kosove
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

MOBIN kërkon Asistentë/e në Administratë në Fushë Kosovë

Eksperiencat
  • Të ketë njohuri shumë të mira në Dizajn dhe IT
  • Të ketë njohuri te mira në MS Office-Excel
  • Të ketë njohuri në Social Media Marketing


VENDI I APLIKIMIT: FUSHË KOSOVË
ADRESA : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,

Mob: 049 937 856
TEL: 038 535 018/Ext: 120.

Emal: [email protected]
Ose ne https://www.mobin-rks.com/vende-pune/

#Marketing