Punonjës për shitje në market

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ferizaj, Kosovë
Data e skadimit 19 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #7319
Data e publikimit 10 Jul 2019 - 11:00
Shell Kosovo
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
 • PUNONJËS PËR SHITJE NË MARKET

  LOKACIONI I VENDIT TE PUNËS: FERIZAJ

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • PËRSHPEJTON KLIENTËT DHE PËRCAKTON SË ÇFARË DËSHIROJNË APO KA NEVOJË ÇDO KLIENT;
 • REKOMANDON MALLIN BAZUAR NË NEVOJAT DHE PËR NEVOJAT E KLIENTËVE;
 • SHPJEGON PËRDORIMIN DHE PËRFITIMIN E MALLRAVE TEK KONSUMATORËT;
 • I PËRGJIGJET PYETJEVE TË KLIENTËVE;
 • TREGON SE SI FUNKSIONOJNË ARTIKUJT, NËSE KËRKOHET;
 • LLOGARIT BLERJET TOTALE TË KLIENTËVE DHE PRANON PAGESËN;
 • DUHET TË DIJË PËR SHITJET DHE PROMOVIMET AKTUALE, POLITIKAT PËR PAGESAT, SHKËMBIMET DHE PRAKTIKAT E SIGURISË;
 • MIRËMBAN VENDIN E PUNËS DHE ARTIKUJT E EKSPOZUAR NË RAFTE;
 • BËN RAPORTE PËR PUNËN GJATË ORARIT TË PUNËS;
 • RAPORTON TE MBIKQYRËSI.
Eksperiencat

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • PUNA NË MARKET BËHET NË GRUP, GRUPI DUHET TË JETË PREJ 3 VETASH, KY GRUP DUHET TË KETË LIDHSHMËRI FAMILJARE, PËR ARSYE BESUESHMËRIE NË PUNË.

APLIKIMI DUHET TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: [email protected]

NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 8:00-17:00, TEL: +386 49 940 014

#Marketing