Kamarier/e, Banakier/e, Kuzhinier/e, Mirëmbajtëse

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 26 Jun 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #6900
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 16:00
Shell Kosovo
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • AFTËSI TË MIRA KOMUNIKIMI
  • AFTËSI TË MIRA PREZENTUESE TË SHËRBIMEVE DHE PRODUKTEVE
  • RESPEKTIMI I RREGULLAVE NË PUNË
  • PËRVOJA E DOMOSDOSHME, SIPAS VENDIT TË PUNËS
Eksperiencat
  • PËRGATITJA SHKOLLORE – MINIMUMI SHKOLLA E MESME,
  • NJOHJA E MIRE E PUNË ME KOMPJUTER
  • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE PËRPARËSI
  • PATENT SHOFER KATEGORIA – B

APLIKIMI DUHET TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR:

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: [email protected]

NË SUBJEKT TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 8.00 – 17.00 NË TEL: +386 49 940 014

 

#Marketing