Punetor Ne Depo

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Sh.p.k "oaza Company"
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania “OAZA COMPANY” SH.P.K., me seli në Prishtinë, rruga “Lidhja e Pejës”, pn. Zona Industriale Prishtinë – shpall konkurs për:

  • Punëtor në depo
Eksperiencat
  • Të ketë përvojë në drejtimin e pirunarit
  • Të ketë patent shofer
  • Të jetë aktiv dhe i përkushtuar
  • Mosha e preferuar 25 - 35 vjeçar.


Aplikantet të cilët nuk permbushin kriteret e lartëcekura nuk do të konsiderohen!
Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni  CV-në në emailin: [email protected]

#Marketing