Arketar/e Lac

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 30 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7297
Data e publikimit 9 Jul 2019 - 16:00
SGS Albania
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • SGS Automotive Albania, kompania koncensionare e cila ofron shërbimin e kontrollit teknik të automjeteve (kolaudimi) në Shqipëri, ju fton të aplikoni për pozicionin e punës "Arketar/e”, per qendrat e Kontrollit Teknik te Automjeteve ne Laç.
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kandidatët/ Aplikantët duhet të plotësojnë kushtet e mëposhtme:
- Minimalisht diploma e shkollës së mesme (e preferuar diplomë e shkollës së mesme ekonomike) 
- Njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.
- Eksperiencë pune në përdorimin e kasës fiskale.
- Të gëzojnë gjendje të mirë shëndetësore.
- Njohja e gjuhës angleze përbën avantazh

Aftësi personale:
- Integritet moral dhe profesional
- Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në grup. 
- I fokusuar ne shërbimin ndaj klientit. 

Ne ofrojmë:
- Trajnim paraprak
- Ambient moderne dhe kushte mjaft të mira pune
- Mundësi për promovim të vazhdueshëm në kompani – sipas pozicionit dhe përgjegjësisë. Shënime
Ju lutemi, kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre, me subjekt mesazhi “Arketar/ Qyteti per te cilin aplikon”, që të identifikohet aplikimi për pozicionin përkatës, brenda datës 10 Korrik 2019, në adresën e e-mailit: [email protected]

#Marketing