Montues i kuzhinave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore Saktësi
Kategoria montues
ID e punës #6917
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 17:30
SEW-EURODRIVE GmbH & Co KG
Adresa Bruchsal, Germany
Emaili SEW-EURODRIVE GmbH & Co KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Aktiviteti juaj përfshin riparimin e kutive industriale të të gjitha llojeve të prodhuesve,ndonjëherë pa dokumentacion ekzistues
  • Ju kryeni aktivitete shërbimi në kutitë industriale të të gjitha llojeve të prodhuesve në klientët tanë vendas dhe ndërkombëtarë në vend
  • Analiza, zbulimi i gabimeve dhe diagnoza e komponentëve dhe pjesëve individuale plotëson zonën tuaj të përgjegjësisë
Eksperiencat
  • Trajnimi i mekanikës industriale ose kualifikimi ekuivalent
  • Përvojat në fushën e monitorimit të gjendjes janë të dëshirueshme
  • Gatishmëria për të udhëtuar në mbarë botën
  • Pervoje te punes te preferueshme
  • Njohja e gjuhes gjermane e preferueshme mirepo jo e domosdoshme
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 114 herë

#Marketing