Roje

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Calgary, Kanada
Data e skadimit 31 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përgaditje Përgjegjshmëri
Kategoria Sigurim
ID e punës #6280
Data e publikimit 15 May 2019 - 13:00
Sentinel Security
Adresa 335, 3132 – 26 Street NE Calgary, Alberta T1Y 6Z1
Emaili Sentinel Security Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha Angleze
  • Përfundimi i shkollës së mesme
  • I certifikuar si roje
  • Nuk kërkohet përvojë pune
  • I aftë në patrullime rutinore
  • Zona e ndërtimtarisë
  • Veturë e vecantë, kërkohet posedimi i patent shoferit
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 431 herë

#Marketing