Recepcionist/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 19 Oct 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgaditje Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Administratë
ID e punës #8825
Data e publikimit 10 Oct 2019 - 12:30
Selmans Network
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania “SELMANS Network” sh.p.k shpall:

KONKURS PUNE

Për Recepcionist/e

Eksperiencat
  • Të jetë i/e përkushtuar në punë;
  • Të ketë njohuri të mira në punën me kompjuter;
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhëve të huaja, sidomos gjuhës angleze;
  • Të jetë komunikativ/e me klientët dhe bashkëpunues/e me kolegët;
  • Të ketë afinitet për t’u përshtatur shpejt me detyrat e punës;
  • Të dijë të punojë në kushte stresi dhe presioni në punë.
  • Përvoja e punës është e preferueshme, por jo e domosdoshme.

Të interesuarit, mund t’i dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën [email protected].

Afati i aplikimit është 10 ditë, deri me datën 19 tetor 2019!

#Marketing