Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ
Kategoria Restaurant
ID e punës #4479
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 14:00
SEESTEG OHG
Adresa Schwachhauser Heerstr. 88 28209 Bremen
Emaili SEESTEG OHG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.seesteg-norderney.de
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kjo pozitë pune nënkupton udhëheqjen e kuzhinës nën kompetencat e menaxherit  dhe pjesëmarrjen aktive në të gjitha aktivitetet që lidhen me natyrën e kësaj pune.

Pastrimi është pjesë integrale e punës. Puna është e bazuar në ndërrime.

Eksperiencat
  • Së paku 22 vjeç
  • Është e nevojshme përvoja e punës në kuzhinë
  • Preferohet përvojë në menaxhim
  • I besueshëm
  • I përpiktë
  • Efikasiteti
  • Aftësi për të punuar nën presion
  • Aftësi të shkëlqyeshme ndërpersonale
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 141 herë

#Marketing