Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Neckarsulm, Gjermani
Data e skadimit 14 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #10456
Data e publikimit 7 May 2020 - 10:43
Schwarz Dienstleistung KG
Adresa Stiftsbergstraße 1 · 74172 Neckarsulm
Emaili Schwarz Dienstleistung KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Jeni përgjegjës për prodhimin e përditshëm të ushqimit
  • Bëni inspektimin e produkteve dhe jeni përgjegjës për procesimin e të mirave
  • Siguroni përputhshmërinë me standardet e cilësisë dhe rregulloren e HAACP
  • Merrni pjesë në mënyrë aktive në konferencat e stafit
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Duhet të keni të përfunduar trajnimin profesional si kuzhinier
  • Duhet të keni përvojë paraprake në mikpritje biznesore/biznesin e hotelerisë/restorante
  • E shijoni punën me njerëz dhe jeni i aftë të punoni në ekip
  • Keni një mënyrë të pastër pune, jeni i vetëpërgjegjshëm, jeni i ndërgjegjshëm, fleksibil, i besueshëm dhe i përkushtuar
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 185 herë

#Marketing