Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 14 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3807
Data e publikimit 12 Oct 2018 - 10:00
Schuco GmbH
Adresa Germany
Emaili Schuco GmbH Punsohu.eu

[email protected]unsohu.eu

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirembajtje dhe riparime te paisjeve elektrike
  • Analize dhe matje ne modulet elektrike
  • Testimi i kontrolleve sipas udhëzimeve të testimit
  • Instalime të sistemeve të kompletuara dhe te paisjeve kudo qe kerkohet nga klienti
Eksperiencat
  • Trajnim elektrik ose praktike te perfunduar ne kete drejtim ose diqka te ngjajshme
  • Gatishmeri per te udhetuar
  • Menyre fleksibile dhe pergjegjese e pune
  • E preferueshme puna ne grup (ekip)
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 716 herë

#Marketing