Përfaqësues i shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Boulevard der EU 23, 30539 Hannover, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Punë ekipore Saktësi
Kategoria Shitje
ID e punës #7357
Data e publikimit 11 Jul 2019 - 13:45
Schindler Aufzüge und Fahrtreppen GmbH
Adresa Kathrin Keiper +49511821998505 www.schindler.com
Emaili Schindler Aufzüge und Fahrtreppen GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgjegjës për shitje
  • Kujdesi ndaj klientit dhe këshillat per ta 
  • Ekzaminimi komercial dhe teknik i shitjeve
Eksperiencat
  • Njohuri te gjuhes gjermane
  • Njohuri te kompjuterit
  • Aftësi retorike dhe fuqi negociuese
  • Fokusim total tek klientet
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 203 herë

#Marketing