Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ebikon, Zvicër
Data e skadimit 30 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shërbime profesionale
ID e punës #3679
Data e publikimit 11 Oct 2018 - 08:59
Schindler Aufzüge und Fahrtreppen GmbH
Adresa Kathrin Keiper +49511821998505 www.schindler.com
Emaili Schindler Aufzüge und Fahrtreppen GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë elektricistë për mbështetje të ekipit tonë inxhinierik  

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Elektro-instalimet sipas kërkesave dhe specifikimeve
  • Montimi, mirëmbajtja, rregullimi dhe ri-rregullimi i pajisjeve elektrike
Eksperiencat
  • Trajnim i jashtëzakonshëm si elektricist apo në ndonjë fushë tjetër të ngjashme
  • I aftë të punoni në ekip, fleksibil, punë e strukturuar dhe e pavarur
  • Njohja bazike e gjuhës gjermane
  • Posedimi i patent shoferit, kategoria B
  • I aftë të punoni në tre ndërrime
Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 1,349 herë

#Marketing