Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 28 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #3772
Data e publikimit 8 Nov 2018 - 10:08
Schäfer‘s
Adresa Germany
Emaili Schäfer‘s Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Riparimi reaktiv i makinerive dhe pajisjeve në fushën e mekanikës dhe elektronikës
  • Zbatimi i masave të mirëmbajtjes duke përfshirë dokumentacionin si dhe bashkëpunimin në zhvillimin e planeve të mirëmbajtjes
  • Zgjidhja e problemeve, dhe Demonstrimi i optimizmave të procesit
  • Sigurimi i disponueshmërisë së pjesëve rezervë
Eksperiencat
  • Trajnim ose praktike te perfunduar ne mekanike ose elektronike ose te ngjajshme
  • Gatishmëria për të punuar në një sistem ndryshimi të vazhdueshëm
  • Punë në ekip, iniciativë dhe fleksibilitet me ndryshimin e kërkesave
  • -Njohurit angleze do te ishin te preferueshme por jo te domosdoshme
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 198 herë

#Marketing