Agjente udhëtimi (2 vende pune)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 16 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7324
Data e publikimit 10 Jul 2019 - 14:00
Sava Tours
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania SAVATOURS Sh.p.k.  shpall konkurs per plotesimin e pozitave:

Agjente udhetimi (2 vende pune)

Pershkrimi i pozites se shpallur :

  • Te kete njohuri te sistemit AMADEUS
  • Te kete njohuri per shitjete a paketave turistike
  • Te kete njohuri te gjuhes angelize
  • Te kete aftesi komunikative dhe efikasitet ne pune ekipore
  • Pervoja e punes e deshirueshme

Kandidatet e interesuar duhet ta dergojn CV ne email adresen: [email protected]

Konkursi mbetet I hapur deri me date 20.06.2019

Vetem kanditatet qe I plotesojn kushtet do te thirren ne interviste

SAVATOURS

T +383 38 77 22 22
T +383 38 77 55 55
C +383 44 545 313

#Marketing