Menaxher Projekti

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Heidelberg, Germany, Gjermani
Data e skadimit 10 Feb 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Menaxhment
ID e punës #4131
Data e publikimit 27 Dec 2018 - 12:00
SAS Institute GmbH
Adresa In der Neckarhelle 162, 69118 Heidelberg, Germany
Emaili SAS Institute GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Përgjegjës për optimizimin, rishikimin dhe përpunimin e të gjitha veprimeve që kanë të bëjnë me pronën tonë në selinë qendrore të DACH në Heidelberg si dhe degët në pesë qytete të tjera në Gjermani
 • Menaxhimi i kostos përmes buxhetit, përgatitjen e planeve të biznesit dhe monitorimin e kostove
 • Hartimi i menaxhimit të kontratës përmes ofertës dhe negocimit, si dhe menaxhimit të kontratave;
 • Planifikimi dhe zbatimi i aktiviteteve në fushën e mirëmbajtjes, monitorimit të mirëmbajtjes, mirëmbajtjes dhe sigurisë së ndërtesave
Eksperiencat
 • Studime të përfunduara në mënyrë ideale në menaxhimin e objekteve, menaxhimin e pronave ose kualifikimin e mjeshtrave tëk rahasueshëm
 • Përvojë profesionale në menaxhimin e projekteve
 • Njohuritë e biznesit dhe aftësitë negociuese
 • Mirëkuptimteknik
 • Interesi për teknologji të reja përpara
 • Ekspertizë rreth subjektit të së drejtës së kontratës
 • Pamja miqësore dhe e hapur

 

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 223 herë

#Marketing