Kamarier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Switzerland, Zvicër
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Kamarier/e
ID e punës #7349
Data e publikimit 11 Jul 2019 - 10:00
Sandoz Foundation Hotels
Adresa Chemin de Beau-Rivage 21, 1006 Lausanne, Switzerland
Emaili Sandoz Foundation Hotels Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Te beni pergatitjen e pijeve-koktejeve të ndryshëm
  • Te pergatitni meny sipas pervojes suaj
Eksperiencat
  • Njohes i gjuhes angleze
  • Pervoje pune
  • I gatshem te punoni nen presion
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 117 herë

#Marketing