Parukiere

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 22 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #10469
Data e publikimit 9 May 2020 - 00:50
Salon Hagel GmbH
Adresa Werner-Schroeder-Straße 2, 21035 Hamburg, Germany
Emaili Salon Hagel GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

HAGEL GMBH  funksionon në 15 qendra urbane me stil në vende të ekspozuara në Hamburg, si dhe një dyqan online me 500 marka dhe më shumë se 30.000 produkte të ndryshme të kujdesit ndaj flokëve dhe produkteve të bukurisë të të gjitha llojeve, ku dyqanet tona janë ndër më të suksesshme të produkteve kozmetike dhe të parikerisë në Evropë!
Për zgjerimin e departamentit të shërbimit të klientit, ne kërkojmë dy për selinë e kompanisë në Hamburg-Allermöhe sa më shpejt të jetë e mundur.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ju jeni përgjegjës për shërbimin e klientit dhe shërbimin e klientit me telefon (inbound)
  • E-mail dhe chat të drejtpërdrejtë.
  • Komunikimin me partnerët tanë të dyqaneve dhe logjistikës.
Eksperiencat
  • Njohuri të gjuhës gjermane ose angleze.
  • Komunikim me klientët.
  • Njohuri për produktet kozmetike dhe produkteve tjera të salloneve të ondulimit.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 227 herë

#Marketing