Frizer/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7817
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 09:00
Salon Hagel GmbH
Adresa Werner-Schroeder-Straße 2, 21035 Hamburg, Germany
Emaili Salon Hagel GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ngjyrosjen,drejtimin dhe dredhjen permanente te flokeve
    Prerjen e flokeve
Eksperiencat
  • Njohuri të gjuhës gjermane ose angleze
  • Komunikim me klientët
  • Njohuri për produktet kozmetike dhe produkteve tjera të salloneve të ondulimit
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 173 herë

#Marketing