Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Regina, Kanada
Data e skadimit 18 Jun 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Përgjegjshmëri
Kategoria Ushqim
ID e punës #5735
Data e publikimit 23 Apr 2019 - 10:30
S.R Kitchen
Adresa J1-2095 Prince of Wales Dr. Regina, SK S4V 3A3
Emaili S.R Kitchen Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kuzhinieri është përgjegjës për përgatitjen e artikujve të duhura të skuqura në kohën e duhur duke ruajtur standardet mbi cilësinë, shëndetin dhe sigurinë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Aftësi të forta për të gatuar vazhdimisht ushqime të skuqura gjatë darkës brenda një afati të shkurtër
  • Aftësi për të përballuar presionin në punë
  • Aftësi për të gatuar secilën kërkesë të klientëve
  • Aftësi që të gatuajë secilën kërkesë në kohën e duhur
  • Mirëmbajtja e kuzhinës
  • Menaxhimi dhe zhvillimi i menysë
  • Ruajtja e standardeve sanitare, shëndetësore dhe të sigurisë në zonat e punës sipas Kodit të Shëndetit
  • Kryeni detyra të tjera të punës
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 179 herë

#Marketing