Muratorë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni FI, Finland
Data e skadimit 17 Oct 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3071
Data e publikimit 28 Aug 2018 - 07:00
RTK Henkilostopalvelu
Adresa Finlandë
Emaili RTK Henkilostopalvelu Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.rtkhenkilostopalvelu.rekrytointi.com
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë individë profesional dhe me vetë iniciativë për klientët tanë.

Eksperiencat

Nëse keni punuar në sektorin e ndërtimtarisë dhe keni përvojë paraprake në këtë sektor duke kryer aktivitete të ndryshme si vendosjen e mureve, gipsit, lyerjen e mureve, dekorimin e të tjera atëhere ne po iu kërkojmë juve.

Nëse ju jeni një individ që përvec këtyre keni njohuri edhe në përpunimin e hekurit atëherë keni avantazh në procesin e aplikimit.

Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 1,080 herë

#Marketing