Asistent Administrator

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Düsseldorf, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 20 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #4054
Data e publikimit 14 Dec 2018 - 09:15
RT Facility Management GmbH & Co. KG
Adresa Düsseldorf, Deutschland
Emaili RT Facility Management GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Mbështetja e drejtorit menaxhues, në vendin Düsseldorf, në të gjitha çështjet organizative dhe administrative
 • Ndërfaqja e komunikimit për të gjitha aspektet e partnerëve të jashtëm të biznesit
 • Caktimin, koordinimin duke përfshirë menaxhimin e udhëtimit
 • Ekzekutimi i pavarur i detyrave të pergjithshme te dedikuara per asistentin
 • Organizimi, përpunimi i postës së përditshme
 • Kujdesi dhe mikpritja e mysafirëve
Eksperiencat
 • Trajnimi i dëshirueshëm si një agjent real estate, ose një kualifikim i krahasueshëm
 • Trajtimi i sigurt i aplikacioneve të zakonshme të MS Office
 • Metoda e punës e strukturuar dhe e orientuar drejt zgjidhjes me standarde të larta të cilësisë
 • Njohja e gjuhes gjermane e permbush profilin tuaj
 • Puna eshte e dedikuar ne ekip,te jeni person fleksibil dhe pergjegjes ne pune
Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 246 herë

#Marketing