Menaxher/e I/e shitjes në sektorin e patundshmërive

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 21 Oct 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Marketing
ID e punës #3790
Data e publikimit 7 Oct 2018 - 03:27
RoofGroup
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Nëse mendoni se keni përvojën, aftësitë prezantuese dhe energjinë e duhur, aplikoni për pozitën e hapur si: MENAXHER/E I/E SHITJES në sektorin e patundshmërive.

CV mund të dërgohen në: [email protected]

#Marketing