Vende të lira të punës (6)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 10 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #6896
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 13:00
Roof Sh.P.K.
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

“Roof Sh.p.k.”

Roof Sh.p.k. me kater subjektet e sajë “Roof Bistro”, “Roof Food”, “Roof Burger dhe “Bite” me këto lokacione: Roof Bistro në lagjen Kalabria, Roof Food në lagjen Bregu i diellit tek Qendra Tregtare, dhe ne lagjen Tophane Rr. U.ç.k. tek Qafa, Roof Burger në lagjen Bregu i diellit tek Qendra Tregtare dhe ne Fush Kosove tek Zona Industriale dhe Bite në lagjen Tophane Rr. U.ç.k. te Qafa:

 Hap konkurs punësimi për këto pozita

  1. Kuzhinier/e
  2. Kamarier
  3. Shankist
  4. Ndihmës kuzhinier
  5. Enlarës/e
  6. Shitëse
Detyrat dhe Përgjegjësitë

 Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Entuziazëm dhe pasion për të ofruar shërbim të shkëlqyer
- Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve
- Aftësi të mira komunikimi me klient
- Ambicie dhe motivim
 
Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë përmes Webfaqes:tregugroup.com apo  e_mailit:  [email protected], poashtu dhe ta dergojnë CV në numrin Viber dhe +383/49/933/576

Bëhu pjesë e ekipit më të madh dhe më të respektuar në Kryeqytet, që gëzon kushte të veçanta dhe trajtim njerzorë. 

Ju mirpresim.

#Marketing