Praktikant: Menaxher Projekti

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Friedrichshafen, Gjermani
Data e skadimit 1 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Menaxhment
ID e punës #3862
Data e publikimit 3 Nov 2018 - 08:00
Rolls-Royce Power Systems AG
Adresa Maybachplatz 1, 88045 Friedrichshafen, Deutschland
Emaili Rolls-Royce Power Systems AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Bashkëpunimi në grupin e shërbimeve të projektit
  • Bashkëpunimi në kontrollin e projektit, menaxhimin e riskut, menaxhimin e dokumenteve, planifikimin dhe kontrollin e projektit
  • Mbështetja e njësive të biznesit në temat e menaxhimit të projektit
  • Dokumentimi i gjithe projektit
Eksperiencat
  • Interesim në menaxhimin e projektit
  • Trajtimi i sigurt i aplikacioneve të MS Office
  • Njohuri të mira të gjuhës angleze(te preferueshme,jo te domosdoshme)
  • Punë e strukturuar dhe ekipore
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 148 herë

#Marketing