3 shoferë në trafikun e distancave të gjata

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 25 Oct 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizem
ID e punës #3633
Data e publikimit 5 Sep 2018 - 08:33
RODENBERG
Adresa Germany
Emaili RODENBERG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ngarkimi i automjetit
  • Dorëzimi / shkarkimi i produkteve tona tek klienti sipas planifikimit të udhëtimit shumë-ditor
  • Inspektimi teknik i automjetit para ngritjes / mirëmbajtjes
Eksperiencat
  • Trajnimi si shofer
  • Kualifikimi për ngasjen e automjetit / sigurimin e ngarkesës
  • Palestër fizike / pa kufizime

 

Ju ofrojmë: 

-  Ne ju ofrojmë një punë të sigurtë, një kompensim për performancën, pushime shtesë dhe / ose kompensim për festa

 

Kjo ofertë ka 17 aplikues dhe është shikuar 2,178 herë

#Marketing