3 shoferë në trafikun e distancave të gjata

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Osterkamp 3, 32457 Porta Westfalica, Germany, Gjermani
Data e skadimit 31 May 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #5032
Data e publikimit 15 Mar 2019 - 15:00
Rodenberg Türsysteme AG
Adresa Osterkamp 3, 32457 Porta Westfalica, Germany
Emaili Rodenberg Türsysteme AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ngarkimi i automjetit
  • Dorëzimi / shkarkimi i produkteve tona tek klienti sipas planifikimit të udhëtimit shumë-ditor
  • Inspektimi teknik i automjetit para ngritjes / mirëmbajtjes
Eksperiencat
  • Trajnimi si shofer
  • Kualifikimi për ngasjen e automjetit / sigurimin e ngarkesës
  • Palestër fizike / pa kufizime
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 488 herë

#Marketing