Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Leonberg, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4016
Data e publikimit 3 Jan 2019 - 12:15
Robert Bosch GmbH
Adresa Daimlerstraße 6, 71229 Leonberg, Deutschland
Emaili Robert Bosch GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ju zhvilloni elektronikë për sistemet e ndihmëse elektrike
  • Ju krijoni qarqe të reja dhe vendosni modulet elektronike sipas  kërkesave elektrike
  • Ju qartësoni kërkesat për testimin elektrike të pajisjeve tona të kontrollit me klientët tanë dhe departamenteve të brendshme, dhe për të krijuar planet e duhura testit
  • Ju punoni të shkathët në një ekip projekti ndërdisiplinor dhe ndërkombëtar
Eksperiencat
  • I aftë për punë në grup, elastik, iniciativë dhe komunikim
  • I mendimit të orientuar drejt klientit, vetë-përgjegjës, i strukturuar, analitik dhe sipërmarrës
  • Studime të përfunduara elektrike ose te ngjajshme
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 415 herë

#Marketing