Furrtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #6291
Data e publikimit 22 Jul 2019 - 13:45
ROAL FOOD
Adresa Tirane
Emaili ROAL FOOD Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Përvoja paraprake është avantazh.
  • Njohuri me rregullat e pastrimit dhe higjienës në industrinë ushqimore.
  • Përvoja paraprake në furrë është kërkesë megjithatë ne marrim në konsideratë edhe individët që janë certifikuar së fundmi si furrtarë.
  • Mund të kërkohët të punoni në ndërrimin e natës.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 752 herë

#Marketing