Punëtorë (meshkuj) në prodhim

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prizren, Kosovë
Data e skadimit 20 Mar 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Prodhim
ID e punës #3171
Data e publikimit 13 Mar 2018 - 09:30
Ritupack
Adresa TIRANA p.n. (ish fabrika e Printeksit) Prizren
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania RITUPACK në Prizren shpall konkurs për punë për burra, të cilat do të punojnë në prodhim. Burrat do të punojnë në makinë në prodhimin e ambalazheve të plastikës. Puna është me tri ndërrime.

 

Për më shumë informata, mund të lajmëroheni në adresën [email protected] apo të vini direkt në objektin punues të firmës, në adresën:

 

Konkursi është i hapur deri më 20 mars 2018.

 

Viber dhe WhatsApp: +905070504361

#Marketing