Shites Ambulativ Ne Terren

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Rahovec, Kosovë
Data e skadimit 20 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përgaditje Saktësi
Kategoria Shitje
ID e punës #8719
Data e publikimit 8 Oct 2019 - 12:30
Ritupack Shpk
Adresa Rahovec
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania  Ritupack  shpk me seli ne fshatin Fortese, Komuna e Rahovecit,  e cila mirret me prodhimin dhe shitjen e produkteve ushqimore  te plastikes dhe aluminit shpalle  konkurs pune  per :

 • Shites Ambulantiv per (2 pozita)
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Prezantimi i produkteve te kompanise
 • Te respektoj politikat dhe procedurat e kompanise
 • Te jene te gatshem te punojne dhe jashte orarit per qellime te kompanise
 • Arritja e objektivave mujore te percaktuara
 • Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë
 • Përcjell konkurrencën në treg
Eksperiencat
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: [email protected] me subjekt Shites ambulantiv. +383956334 nr.kontaktues

#Marketing