Asistente Personale

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Georgetown, Kanada
Data e skadimit 20 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shëndetësi
ID e punës #10394
Data e publikimit 24 Apr 2020 - 15:15
Right at Home Canada - Waterloo Wellington
Adresa Georgetown, ON
Emaili Right at Home Canada - Waterloo Wellington Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Lokacioni i punës: Shtëpitë e klientëve, lokacionet jashtë shtëpive të klientëve dhe zonat ku ata i kryejnë aktivitetet.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Asistimi me kujdes personal
  • Asistimi në larje
  • Veshje dhe zhveshje
  • Asistimi ne aktivitetet e përditshme
  • Përgatitja e vakteve të ushqimit
  • Kujdesi i vecantë
  • Shoqërimi
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 247 herë

#Marketing